Важлива підтримка зі швецького міста Істад

 

 

 

 

Сподіваюся, ніжинці пам’ятають, як в січні цього року до “Волонтерського Штабу “Наші люди всюди” приїздили друзі зі Швецького міста Істад – Mats Johansson, Nalle Nilsson, Hannes Stigsson, – пише Тамара Стратілат. – Нагадаю, що від них ми отримали не тільки шикарну командну машину а й 43 генератори, які разом із ними  розвезли по бойовим місцям Донецької області.

За проханням шведів 6 генераторів пішли на потреби соціальної сфери. Один генератор вагою 700 кг на 21квт передали міській лікарні. Також було багато речей і для медиків, чоботи для військових і таке інше. Наші гості побували в багатьох містах Донецької області, на власні очі побачили руйнування в місті Ізюмі, провели в останній путь героїв війни…

Наостанок відвідали пожежну частину міста, пообіцявши наступного разу привезти подарунки і для пожежників. А те, що наступний раз буде, ми вже навіть не сумніваємося.

Приїхавши додому, друзі поділилися своїми враженнями на шпальтах своєї місцевої газети та сфотографувалися з медалями ” За жертовність і любов до України”, які отримали від Православної Церкви України”.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь