Носівські  каратисти представляли Чернігівщину на Кубку України  з кіокушин БуДо

 

 

 

 

11-12 березня 2023 року в м. Полтава відбулися змагання Всеукраїнського рівня “Кубок України карате WKB у розділі “ката” та “куміте””. У змаганнях брало участь близько 280 учасників з 9 областей України.

Повідомляється на веб-сайті відділу молоді та спорту Носівської міської ради

Організація цих змагань мала на меті сприяти розвитку та популяризації такого виду спорту, як Кіокушин БуДо карате WKB серед молоді України, підвищення майстерності спортсменів, налагодження дружніх стосунків між спортсменами та тренерами з різних регіонів України.

Учасники змагалися у двох видах: “ката” – систематизована послідовність групи прийомів у японських бойових мистецтвах, які пов’язані один з одним принципами ведення бою з уявним одним чи декількома противниками; “куміте” – контактні бої.

Чернігівську область представляла команда Носівської територіальниї громади із семи учасників на чолі з тренером Юрієм Поночевним. Найкращих результатів досягла вихованка групи загальної фізичної підготовки з елементами вивчення кіокушинкай карате Анастасія Горбащенко, виборовши в розділі “ката” 2 місце (у віковій категорії 8-9 років) та в розділі “куміте” 3 місце (у ваговій категорії до 35 кг). 

Вітаємо юну землячку-спортсменку та її тренера із отриманими нагородами. Бажаємо не зупинятися на досягнутому та підкорювати нові вершини!

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь