60 пенсіонерів Носівської громади отримали безкоштовно слухові апарати

 

 

 

 


У січні цього року в рамках благодійної акції «Кабінет на колесах» по обстеженню органу слуху до Носівської громади завітали фахівці компанії «Барви слуху».
Звісно, на прийом тоді до них записалося чимало місцевих мешканців з вадами слуху, переважною більшістю пенсіонери. Обстежуючи своїх пацієнтів, спеціалісти нікого не залишали поза увагою – одних проконсультували, іншим призначили відповідне лікування, а декому тоді навіть пообіцяли виготовити та передати слухові апарати.


Однак багато хто з пенсіонерів тоді зі скептицизмом сприйняв таку відрадну для них новину, знаючи, що апарати ці не з дешевих, тож навряд чи їм вони будуть по кишені навіть з гроші. Натомсть коли в країні йде війна, небагато знайдеться бажаючих займатися благодійництвом ще й для їхньої категорії. От і помилилися. Адже нещодавно до Носівки знову завітали волонтери цієї громадської організації, доставивши обіцяні шістдесят апаратів та вручивши їх своїм літнім пацієнтам.
-Щиро дякуємо за розуміння наших ветеранських проблем та за підтримку виконавчому директору цієї громадської організації Дарині Михайлівні Герасимчук,- не забарилася із подякою й голова ветеранської організації Носівської громади Олександра Ляшенко.– Нехай у них і надалі не згасає вогник доброти та милосердя, нехай Господь охороняє повсякчас їхні родини. А всім нам – мирного майбуття не довгії та благії літа.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь