Післясмак: акція добра в Ніжині…

 

 

 

 

Такий собі неприємний осад. Сьогодні, 22 березня, в Ніжині відбулася акція добра, яка мало не пересварила всіх, хто брав у ній участь.

“Чотирилапий Санта” в Ніжині вдруге. Її мета – забезпечити їжею для тварин (сухий корм та різноманітні смаколики) людей, які всім серцем люблять своїх котиків та собачок, але через фінансові проблеми не можуть собі дозволити порадувати улюбленців.

Повідомляє Нежатин.

Тому в усіх статтях, які публікували напередодні акцій, ми чітко вказували категорії людей, які можуть ось просто так, безкоштовно, без будь-яких документів прийти і отримати все те добро для чотирилапих. По суті, акція розрахована на людську чесність і порядність, якою, на жаль, як ми побачили сьогодні, дехто намагався зловживати і маніпулювати…

Але це ще не все. Ігноруючи все, що було написано в статті-оголошенні, люди діяли за своїми правилами. То пусте, що початок акції було призначено на 12-ту – черга росла, мабуть, з восьмої ранку.

То нічого, що було чітко зазначено, шо корм роздаватимуть за попередньо складеними списками Люди просто ігнорували це, ставали в чергу, лаялися, сперечалися, доводили щось своє, аргументуючи: Та дайте мені, я ж он скільки вистояв (ла), шо, нема?..

А те, що кількість корму уже пораховано і привезено згідно саме цих списків, і якщо роздавати і тим, кого в ньому нема, його банально не вистачить, – вперто не хотіли чути.

Люди просто заблокували вхід (чи вихід), і поступово втиснулися безпосередньо в кімнату роздачі, створюючи тисняву і ще більше розкаляючи атмосферу…

Дехто навіть робив спробу поцупити залізну баночку консерв…

Люди, агов, що з вами?

Хтозна, чи захоче ще організатор акції проводити її в нашому місті після побаченого сьогодні.

Плюс в усьому цьому один: ситими і нагодованими будуть дуже багато ніжинських чотирилапих, яким немає діла до людської, вибачте, нахабності: у перший день акції було БЕЗКОШТОВНО роздано більше тонни кормів, сьогодні – понад 600 кг.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь