“Чотирилапий Санта”: у Ніжині волонтери вчергове роздавали корм для тварин. Фото

 

 

 

 

Сьогодні, 22 березня, волонтерський штаб Петро і Мазепа / P&M / Петр и Мазепа в особі Дмитра Подтуркіна вчергове провели акцію добра «Чотирилапий Санта» для господарів домашніх тварин.

Повідомляє «Нежатин»

Мета – підтримати соціально незахищені верстви населення кормом для їх хвостатих улюбленців. Адже війна забрала у багатьох можливість забезпечувати тваринок необхідним.

“Чотирилапий Санта” вже вдруге приїхав до Ніжина. Але сьогодні насамперед смаколики отримали господарі, які записались на акцію заздалегідь, кому не вистачило минулого разу. Проте ті, хто завітав ще раз або дізнався про це вперше також не залишились без корму.

Як виявилось серед ніжинців живуть люди з неймовірно великим серцем, вони опікуються, як домашніми, так і дворовими тваринами. Поміж них – господарі 2-х, 11-и, навіть 25-и хвостатиків.

Усього було роздано більше 600 кг корму. Зокрема, упродовж акції вдалось забезпечити 258 котиків та 195 собачок.

Звичайно смаколики дісталися не всім охочим, та організатори обіцяють знову порадувати ніжинських хвостатиків. Дата та час наступної акції поки невідомі. Детальна інформація буде на сайті “Нежатин”. Не пропустіть.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь