Ціла епоха: жительці Лосинівки – 96!

 

 

 

 

На жаль, роки – не журавлі. Вони не повертаються із вирію. А так хотілося б, щоб журавлині крила ніжно торкнулися і стерли сліди часу на обличчі, а інколи й у душі.

Сьогодні свій славний 96-й ювілей відзначила жителька селища Лосинівка КАСЯН НІНА ЮХИМІВНА.

Кожний такий ювілей є гордістю селища, громади… у кожного з них своя історія, свої секрети довголіття. 96 років-це багато історичних подій 96 років – це довгий і тернистий життєвий шлях із злетами та падіннями, 96 років- це море сліз радості та горя, 96 років- це мільйони хвилин розчарувань і віри у краще майбутнє, 96 років – це ціла епоха.

Ніна Юхимівна, незважаючи на свій поважний вік, залишається душею та берегинею роду, радо зустрічає гостей. Життєвий шлях цієї жінки-трудівниці був далекий від безхмарного і безтурботливого: пам’ятає важкі воєнні та післявоєнні роки, багато років працювала у колгоспі, за важку працю була нагороджена орденами і медалями.

Усе життя невтомно працювала, пройшла усі випробування долі з гідністю та вірою в серці, адже її людяність, доброта, працелюбність, готовність допомогти подолали усі негаразди. Виховала та вивчила двох синів, дала путівку в життя. 🌺💙💛

Від щирого серця вітаємо нашу іменинницю !!!!!Многая літ Вам.💙💛🌷🌷🌷🌷🌷

За матеріалами виконавчого комітету Лосинівської селищної ради

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь