На Ніжинщині перевірили укриття: 57 не забезпечують цілодобового доступу

 

 

 

 

Сьогодні, 5 червня, начальник Ніжинської районної військової адміністрації Григорій Ковтун провів розширену нараду, на якій було розглянуто ряд важливих питань. Першим розглянули питання про виконання рішення районної комісії ТЕБ та НС щодо перевірки стану утримання та доступності захисних споруд і найпростіших укриттів.

Станом на ранок понеділка комісією перевірено 280 об’єктів з 361. Комісія встановила, що 57 об’єктів не забезпечують цілодобового доступу населення. В більшості – це приватна власність.

Всі порушення зафіксовані, а складені акти передані відповідальним органам для усунення недоліків. Перевірки триватимуть і надалі.

«Сьогодні ми проаналізувати проміжні результати. У всіх громадах ситуація складається по-різному. Але актуальним залишається доступ у бомбосховища – як зберегти їх відкритими та як не допустити, пошкодження та розкрадання майна, підтримання порядку. Ще раз наголошую, що відповідальність за облаштування укриттів несуть органи місцевого самоврядування, балансоутримувачі та власники приміщень, які повинні чітко розрахувати кількість укриттів та хто відповідає за те, щоб укриття було відчинене», – підкреслив Григорій Ковтун.

Також на нараді розглянули питання внесення пошкодженого та знищеного майна до відповідного Реєстру, надходження до районного бюджету за травень поточного року та проходження національного мультимедійного тесту випускниками району.

На зображенні може бути: 6 людей

Сектор Інформаційної Діяльності

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь