Ніжин зустрів учасників велопробігу

Вже під самий вечір сьогоднішнього дня ніжинці радо зустріли волонтерів-велосипедистів, що прямують із Лубен аж до Олешні, що на Ріпківщині, а тоді й назад.

Учасники велотуру Сергій Лисенко та Ігор Пишний були приємно здивовані теплим і масовим прийомом наших земляків. Був із ними і ще один прихильник цього виду спорту – Євгеній Парасюк із Володькової Дівиці, котрий супроводжував своїх старших колег від села Монастирище й до Ніжина.

Пише Нежатин.

А вітали спортсменів радник міського голови Сергій Охонько та чималий гурт вихованців міської дитячо-юнацької спортивної школи (віком 10-17 років) разом із своїм тренером із велоспорту Богданом Іващенко, відклавши чергове тренування до обласних змагань, що проходитимуть у 20-х числах липня. Частина із них (троє, як мінімум) стануть учасниками завтрашнього маршруту. Хоча й неповного.

Лубян не лякає солідна довжина траси у 750 кілометрів, бо передувала цьому серйозна спортивна підготовка. А  веде їх у дорогу  благородна мета – зібрати кошти на дрони для 28-ї бригади, яка воює під Бахмутом. Є ще й інша сторона – краєзнавча. Сергій та Ігор знайомитимуться із архітектурними пам’ятками Чернігівщини та природою Полісся.

Переночувавши в новому Ніжинському готелі «Reikartz», завтра о 8-й годині ранку учасники велопробігу, яких гріє душу відчуття єднання, знову вирушать у дорогу із площі Івана Франка.

Тож запрошуємо усіх бажаючих мешканців нашого міста підключитися до цієї акції. Бо тільки разом ми прийдем до перемоги!

Олександр Василенко, фото автора

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь