Збіг? Тісний зв’язок Кам’янського та Ніжинської центральної міської лікарні ім. М. Галицького

Сьогодні розглянемо прямий звʼязок появи в Ніжині на ключових посадах команди з міста Камʼянське та викачування грошей з бюджету нашого міста через фірми з їхнього краю.
За 31 рік незалежності в Ніжині практично не в одному тендері не приймали фірми з міста Камʼянське , а останні два роки вони не тільки почали активно подаватися , а й впевнено вигравати. Тобто гроші ніжинських платників податків «кочують» в інше місто. Зовсім про інше на початку своєї каденції заявляв міський голова Олександр Кодола. Але поставивши команду іногородніх по практично всім ключовим напрямкам життєдіяльності Ніжина, тенденція змінилася кардинально в іншу сторону. Ми вже про це писали в попередніх статтях тож публікуємо чергові проекти Ніжина , які дивним чином знову виграють підприємства з рідного краю пана Вовченка та головної лікарки пані Швець

1. Тендер. Устаткування для операційних блоків (система для радіочастотної абляції) для Ніжинської міської лікарні ім. Галицького на понад 3 млн гривень. Що тут дивного?

Пані гендиректорка Ніжинської центральної міської лікарні Швець Ольга Володимирівна часто казала про відсутність фінансування на саме необхідне, в основному на зарплату медперсоналу, а когось взагалі скорочують. А тут збираються використовувати кошти НСЗУ. Уповноважена особа знову таки Євгенія Гавриш, яка має зв’язки з містом Кам’янське. Про це ми писали в попередньому матеріалі.

А також ціна. Можна знайти дешевше і набагато. Різниця в 1 млн грн. Сума вражає.

2. Цей тендер теж цікавий переможцем. Назва: Послуги з нагляду за виконанням будівельних робіт (роботи з технічного нагляду під час капітального ремонту об’єкта «Капітальний ремонт частини господарського корпусу пологового будинку для ПЛР- лабораторії КНП НЦМЛ. Переможець ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «БІЛДТЕХ-ВІДЖИН». Адреса: Дніпропетровська область, місто Кам’янське, вулиця Республіканська, будинок 48а, офіс 7. Тобто приїдуть люди з Кам’янського в Ніжин працювати. Уповноважена особа теж Євгенія Гавриш.

3. Тендер на понад 3 млн грн “Капітальний ремонт частини господарського корпусу пологового будинку для ПЛР- лабораторії КНП НЦМЛ по вул. Московська,21А в м. Ніжині, Чернігівської обл.” Переможець ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “МІСТОБУДУВАННЯ УКРАЇНИ”. Адреса: Запорізька область, місто Запоріжжя, вулиця Краснова Миколи, будинок 18. Поцікавимось даним ТОВ в яких тендерах перемагало:

ТОВ в яких тендерах перемагало:

 Знову фігурує місто Кам’янське та уповноважена особа пані Гавриш Євгенія.

А що Ви думаєте, чому Ніжин так тісно повязаний з Кам’янським, адже між містами понад 400 км.

Євген Ткаченко

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь