Як боротися з брехнею?

Сергій Охонько звернувся до користувачів мережі Фейсбук за допомогою у боротьбі з брудною компанією, яку розпочала міська влада.

Нагадаємо, що нещодавно він запропонував створити тимчасові контрольні депутатські комісії з питань діяльності водоканалу та щодо вивчення структури, штатних розписів, зарплат та премій в міській раді, управліннях та комунальних підприємствах міста.

На своїй сторінці в мережі Фб Сергій Охонько пише:

“Прошу допомоги у друзів та інтернет спільноти зупинити брудну компанію, яку розпочали іногородні представники ніжинської влади!

Ми висвітлюємо та намагаємося зупинити той безлад, який останнім часом розпочався:

– у сфері медицини – звільнення медиків;

тендери на мільйонні суми, які забирають компанії з Камянська – звідкіля й приїхали головний лікар міської лікарні та більшість новопризначених в Ніжині керівників;

– халатність та бездіяльність у сфері освіти;

– розграбування комунальних підприємств та злочинне роздування штатів поплічниками заїжджих керманичів;

– викриття кримінальних злочинів у освоєнні бюджетних коштів та багато інших ганебних діянь, які безкарно робить керівництво міста.

У відповідь вони намагаються безпідставно звинувачувати мене, використовуючи всю свою неадекватну фантазію. То я неплатоспроможний, то не сплачую податки, то мало сплачую. На все це я давав відповіді та офіційними документами спростовував наклепи.

Та вони пішли далі, намагаючись цими маніпуляціями відвернути увагу від своїх злочинів, почали відверто обливати брудом, створюючи образ власника борделів та кримінальних структур.

Невідомо ще що їм прийде в голову… На своїх інтернет-каналах вони заблокували мене та моїх близьких, які писали правдиві коментарі та викривали їхню брехню.

Тож поки не маємо можливості відповідати на ці образи, прошу вас, друзі, побачивши подібні статті в групах, скаржитися на них в адміністрацію Фб. Тільки таким чином ми можемо зупинити цей напрямок злочинного тиску не тільки на мене, а й на всю громаду. Адже такі приїжджі пройдисвіти не повинні керувати містом“.

Як бачимо, нам всім хочуть закрити рота, як робили колись, при тоталітаризмі… Та їм це не вдасться. Ні замки на дверях, ні сотні ботів в Фб, ніякі їх нечесні піар-технології ніжинців не зупинять.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь