У Вертіївці в пожежі згорів чоловік. Син врятувався, але в важкому стані

1 вересня о 04:58 до Служби порятунку «101» у Ніжинському районі надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку, що в селі Вертіївка Вертіївської територіальної громади Чернігівського району.

Оперативно за викликом на місце пригоди прибуло 1 відділення 16-ї Державної пожежно-рятувальної частини Головного Управління ДСНС України у Чернігівській області та дві місцеві пожежні команди. На цей час у помешканні, де виникло загорання спостерігалось інтенсивне горіння та щільне задимлення.

Рятувальники, які працювали в апаратах захисту органів дихання та зору під час гасіння виявили тіло 56-річного господаря, без ознак життя. Також під час спроб самостійно покинути небезпечну зону через вікно отримав травми 27-річний син господаря.

Постраждалого передали медичним працівникам. Стан чоловіка важкий.

Спільними діями вогнеборців пожежу о 00:48 було локалізовано, а о 07:20 остаточно ліквідовано. Причина пожежі наразі встановлюється.

У зв’язку з цим, рятувальники ДСНС сподіваються на свідомість кожного громадянина та попереджають про недопустимість халатного відношення до заходів пожежної безпеки. Пам’ятайте, лише суворе їх дотримання допоможе Вам уникнути лиха. Будьте обережними, бережіть своє життя і майно від вогню!

Головне управління ДСНС України у Чернігівській області

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь