Сергій Охонько: «Допомога ЗСУ замість ремонту конференц-залу міськради»

Зважаючи на абсолютну абсурдність та недоречність ремонту конференц-зали міськвиконкому в той час, як в країні йде війна, Сергій Охонько надіслав звернення до Ніжинського міського голови щодо блокування коштів, які планується витратити на цю закупівлю.

Адже умови для роботи в малій залі досить пристойні й, на його думку, недоречно витрачати більш, ніж 800 тис гривень на чиюсь забаганку.

Усі ми пам’ятаємо, як нещодавно Ніжинська громада більшістю голосів не дозолила витрачати кошти платників податків на будівництво стадіону і виборола 3,5 млн грн на допомогу нашим захисникам. Це дійсно була велика перемога ніжинців. Та виграти битву – не значить перемогти у війні, війні проти марнотратства та бездумного витрачання бюджету місцевою владою, яка, дбаючи про власний комфорт, забуває по першочергові потреби – допомогу ЗСУ та захист жителів міста.

Впевнені, що і більшість депутатів вважають, що в той час, коли для перемоги потрібно якомога більше спрямовувати допомоги військовим, подібні витрати на забезпечення забаганок можновладців є недопустимими. Тому кошти, які планувалось виділити на ремонт конференц-зали, він просить переспрямувати на допомогу Збройним Силам України.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь