У Ніжинській міській раді створилася нова коаліція між партіями «За майбутнє» і «Опозиційною платформою «За життя»

 

 

 

 

Як відомо, 17 жовтня Київська обласна рада своїм рішенням обмежила повноваження депутатів політичної партії «Опозиційна платформа — за життя». На наступній сесії Чернігівська обласна рада з ініціативи депутатів «Європейська Солідарність» теж планує припинити їх «плідну» діяльність. А як з цим у Ніжині?

На даний момент у Ніжинській міській раді спостерігаємо тісну «співпрацю» та зміцнення «взаємопідтримки» партій «За майбутнє» (головою Чернігівської обласної організації є Олександр Кодола) та депутатів від забороненої партії ОПЗЖ (які якось дуже швидко одночасно стали безпартійними або позафракційними, а будь-які згадки про їх членство у проросійській партії ретельно «вичищено» з офіційних ресурсів Ніжинської міської ради).

Усі депутати, які були членами ОПЗЖ, досі залишаються на керівних посадах, тож вони не є колишніми , а являються тією самою 5-тою колоною, яка обслуговує Кодолу, але чекає на повернення руського миру. Їх позиція по забороні УПЦ тому яскраве підтвердження.

Тож давайте без ілюзій чітко розуміти що ОПЗЖ – чисто політичний проект, а Кодола і ОПЗЖ єдині. А “За майбутнє” це такий самий політичний проект, як і Фронт змін. Де він? Немає. От і “За майбутнє” вже нема і не буде. Є виключно ті, хто поруч з Кодолою і їх вподобання добре відомі – бюджетні гроші, пограбунок громади і прикриття звоїх злочинів, УПЦ ТА ПЦУ. Остання виключно для нагород та самопіару.

З провладною у нас в місті партією на чолі з мером та ОПЗЖ поєднує не турбота про наше місто, а більш прагматичні інтереси – матеріальна вигода та власне збагачення. Заради цього, як показало останнє сесійне засідання, колишні ОПЗЖисти згодні діяти проти інтересів громади, не допускати до голосування дійсно важливі питання (наприклад, не допустили створення тимчасової депутатської комісії по КП Ніжинський водоканал, за діяльністю якого на даний час відкрита кримінальна справа) та, навпаки, віддавати свої голоси за речі непотрібні і навіть – шкідливі для громади, але фінансово вигідні для них та керівників міста.

Тож які преференції мають депутати від «дружніх» партій «За майбутнє» та екс-ОПЗЖ, що й дотепер «на службі» у керівників Ніжина? Спробуємо розібратись.

Партія ОПЗЖ (екс-депутати): вирішення земельних та бюджетних питань на користь «потрібних» людей протягом останніх 15 років при всіх мерах.

На обслуговування їхнім приватним фірмам нещодавно було передано з КП СЕЗ 8 житлових будинків, тим самим продовжили знищення комунальної сфери.

Інші подібні фірми знищують ЖКГ, забираючи з щедрого благословіння мера 30 будинків з обслуговування ЖЕКів.

Виконують будівельні підряди на військових обʼєктах, куди заходять десятки млн місцевих бюджетних коштів.

Маючи родинні звʼязки з керівництвом Ужкг та Б отримують значну кількість підрядів по будівництву та ремонтам за рахунок місцевого бюджету.

Більш детально надамо інформацію після журналістського розслідування.

Чому члени партії «Опозиційна платформа «За життя» й досі при владі? – все дуже просто – керівництву міста, потрібні голоси депутатів ОПЗЖ для отримання більшості під час голосування складних, незручних для них рішень, блокування ініціатив громадськості та опозиції, які прагнуть навести лад у місті.

Джерело: Політика і Компромат

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь