Тільки розпочинав свою життєву дорогу… А тепер – навіки Герой

1 листопада Бобровиччина попрощалася із своїм земляком – загиблим воїном Сергієм Вікторовичем Бишкіним. В цьому році йому виповнилося всього лише 23 роки.

Юнак-патріот прийняв рішення захищати Україну та всіх нас, тому пішов воювати проти рашистських загарбників.На жаль, йому не судилося побачити майбутню українську Перемогу, бо захисник Батьківщини повернувся додому на щиті.

Сьогодні на центральній площі міста зібралися жителі громади, військовослужбовці, рідні, близькі, друзі, побратими, щоб провести в останню путь воїна-Героя Сергія Бишкіна.

Із сумом та скорботою громада прощалася із зовсім молодим юнаком, який тільки розпочинав свою життєву дорогу. Сергій повинен був жити, працювати, кохати, створити сім’ю, виховувати дітей. Але війна змінила його долю. Вже не здійсняться його мрії та плани на майбутнє.

Життєвий шлях Сергія Бишкіна зупинився дуже рано, та пам’ять про його подвиг назавжди залишиться в наших серцях. Він навічно увійшов до лав Небесного Воїнства, і тепер з Небес захищатиме Батьківщину і усіх нас.

Востаннє Сергію Бишкіну віддали військові почесті на кладовищі в с.Рудьківка.Шановні рідні, близькі, друзі та побратими загиблого воїна, прийміть щирі слова співчуття. Ми схиляємо голови на знак поваги й шани до Захисника України, який іде у вічність.

Вічна пам’ять полеглому воїну! Герої не вмирають!

Бобровицька міська рада

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь