Герой повертається на щиті…

Із болем у серці ми сприймаємо звістки про наших земляків-Героїв, які віддали життя за Україну. От і ще одна прилетіла в нашу громаду…

29 жовтня 2023 року в районі села Степове Покровського району Донецької області під час виконання бойових завдань, пов’язаних із захистом Батьківщини, загинув наш земляк, навідник 1 механізованого відділення 2 мехвзводу 1 механізованого батальйону однієї з військових частин солдат Роман ДОВГАЛЬ із Борзни.

Роман Миколайович народився 11 січня 1976 року. Закінчив Борзнянську загальноосвітню школу. Після закінчення школи навчався в Глухівському ПТУ за спеціальністю слюсар.

З армією Романа пов’язала строкова служба, яку він проходив у м. Київ. Останнім часом працював водієм у столиці.Його пам’ятають щирим та відкритим. Мав багато друзів і завжди був готовим допомагати всім, хто цього потребує.Був призваний на службу до Збройних Сил України, де до останнього свого подиху вірно боронив наш спокій та мирне небо.

Глибоко сумуємо разом з родиною героя. Наші щирі співчуття дружині, сину та дочці полеглого захисника.У Небесному воїнстві стало на одного героя більше.

Вічна і світла пам’ять захиснику, герою, земляку Роману Миколайовичу ДОВГАЛЮ.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь