На Ніжинщині реогранізовують відділи поліції: що відомо на цей час

 

 

 

 

Новий очільник поліції Чернігівщини Іван Іщенко взявся реформувати відділи та управління поліції в області.

Про це повідомляє сторінка Поліція Чернігівської області в соціальній мережі Фейсбук.
За ініціативи керівництва Головного управління Нацполіції у Чернігівській області за для формування безпекового середовища вже реорганізовані та працюють у розширеному складі дев’ять територіальних підрозділів поліції. Із них на Ніжинщині: в м.Бахмач, м.Бобровиця, м.Борзна, м. Носівка.

У цих відділеннях поліції додатково введено блоки кримінальної поліції, слідства та дізнання. Кожне з них відтепер несе службу в розширеному форматі, там збільшено кількість особового складу.

Ніжинський районний відділ поліції віднині реорганізовано в Ніжинське районне управління поліції.

Така реорганізація  дозволить збільшити поліцейську присутність в громадах, пришвидшити реагування на звернення громадян та покращити безпекову ситуацію.

За словами начальника обласної поліції Івана Іщенка, прикордонна Чернігівщина потребує збільшення поліцейської присутності, щоб навіть у найвіддаленіших куточках області люди почувалися захищеними.
Реорганізація територіальних підрозділів поліції триває, будуть відкриватися оновлені відділення й в інших громадах. Крім того, у рамках реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади» ми плануємо відкривати нові поліцейські станції. Особлива увага – прикордонню, мешканці якого щодня потерпають від ворожих атак. Наш пріоритет – безпека і спокій громадян, – сказав Іван Іщенко.
Джерело: Поліція Чернігівської області
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь