Подаруйте дитині родину

Багато дітей мріють про маму і тата. Та, на жаль, не кожна дитина в силу тих чи інших обставин може відчути родинне тепло та затишок. Це діти-сироти та діти, позбавленні батьківського піклування, які перебувають в інтернатних закладах.

Тому, хто виріс у родині, важко уявити, що відчуває дитина, яка залишилася без батьків. Майже безпорадна, без батьківської підтримки і любові, вона залишається наодинці зі складними життєвими проблемами.

Але саме Ви можете запобігти цьому, подарувавши дитині сім’ю! Прийнявши дитину у свою родину, ви не тільки врятуєте її від безнадійності, навчите звичних для нас та часто зовсім невідомих для дитини життєво необхідних навичок, а головне – поділитеся з нею любов’ю та турботою і реалізуєте свій батьківський потенціал.

Однією з форм сімейного влаштування дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, є прийомна сім’я.

Прийомна сім’я — сім’я або окрема особа, яка не перебуває у шлюбі, що добровільно за плату взяла на виховання та спільне проживання від одного до чотирьох дітей. Метою створення прийомної сім’ї є забезпечення належних умов для зростання в сімейному оточенні дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, шляхом влаштування їх у сім’ї на виховання та спільне проживання.

Шановні бахмачани, діти мріють про щасливу сім’ю. Можливо, саме ваша родина може стати для дитини осередком любові та тепла, якого вона так потребує.

Тож, якщо хтось вирішить взяти на виховання дитину, дати їй шанс зростати у люблячій родині, то звертайтеся, будь ласка, за додатковою інформацієюдо служби у справах дітей Бахмацької міської радиЧекаємо за адресою: вул. Соборності, 42, 4-й поверх, тел. 2-18-46.

Бахмацька Міськрада

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь