Наш земляк Валентин Гончаров  звільнений з полону

Нарешті, добра новина!

 У четвер, 8 лютого, відбувся вже третій з початку 2024 року і 51-й загалом обмін полоненими, у межах якого було повернуто додому 100 захисників України.  У  цій сотні врятованих військовослужбовців і наш земляк – Валентин Гончаров з Яблунівки.

Радіємо разом з   ним, його великою родиною і бажаємо, аби наш земляк якомога швидше пройшов реабілітацію та відновлення після перебування в   російському пеклі та повернувся на рідну землю.

 Валентин Гончаров народився 6 червня 1993року. Був мобілізований 14 жовтня 2022 року і  після проходження навчання служив  у  66 – й бригаді. 19 лютого він іще п’ять  військовослужбовців отримали завдання утримати   певні   позицію в районі населеного пункту  Піщане Сіверодонецького району. Почався артобстріл ворогом, наші хлопці трималися до останнього, з їхнього підрозділу четверо загинуло, а Валентина та ще одного військовослужбовця взяли в полон. Рідні Валентина спочатку не били тривогу, адже знали, що йдучи на завдання, він не виходив на зв’язок кілька днів. Щоправда,  серце мами, Галини Володимирівни,  відчувало щось недобре, а  хвилювання  трьох сестер і брата  таки знайшло своє пояснення: вже 22 лютого минулого року надійшло підтвердження, що Валентин – у полоні.

 Звісно, це краще, ніж сповіщення про зниклого безвісти чи, не дай Боже, про загибель, адже війна. Бо рідні точно знали, що він живий, однак   могли  лише уявити, в яких умовах перебувають наші полонені у російських терористів, спокою це  не додавало. Рідні завдячують команлиру бригади, працівникам РТЦК, які постійно інформували, підказували і допомагали у наближенні цієї справді визначної для всієї родини події. І для нашої громади – також.

 Нарешті, дочекалися і Валентин, сподіватимемося, скоро буде вдома.

А наразі радіємо разом з усією великою родиною Гончарових,іншими  родинами українців, які в одну мить стали щасливими, бо повернулися дорогі їм люди. І таких – ціла сотня!

Пресслужба Носівської міської ради

На фото:  наш земляк Валентин Гончаров до полону ; і в день обміну.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь