Доньці загиблого гвардійця Богдана Гришкевича вручили орден «За мужність»…

Командування Національної гвардії України вручило заслужений орден родині загиблого старшого сержанта Богдана Гришкевича. Він героїчно обороняв Маріуполь. Знаходився у російському полоні в населеному пункті Оленівка Донецької області, де загинув внаслідок теракту влаштованого рф.

МИ ПИСАЛИ: Парамедик з “Азову”, якого знали в Ніжині: пам’яті Богдана Гришкевича…

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Навіки 25 і 29 років… У Ніжині відкрили меморіальні дошки ще двом загиблим Героям

«Пам’ять про вашого чоловіка буде жити вічно і ця нагорода – символ незламності духу українського воїна, чоловіка, батька… Прийміть наші найщиріші співчуття», – сказав тимчасово виконуючий обов’язки заступника командувача Національної гвардії України по роботі з особовим складом полковник Валентин Острижний.

У свою чергу тимчасово виконуючий обов’язки директора департаменту персоналу ГУ НГУ полковник Віталій Шум додав, що неможливо пробачити чи забути ту біль, яку приніс російський окупант на українську землю.

«Пам’ятайте, що ви не одні з цим горем, Нацгвардія завжди готова сприяти вашій родині у вирішенні проблемних питань», – зазначив він.

Національна гвардія України дбає про соціальний захист військовослужбовців та членів їх сімей.

Довідково: 28 липня 2022 року, перебуваєчи у полоні в населеному пункті Оленівка Донецької області, внаслідок теракту, старший сержант військової частини 3057 Богдан Гришкевич отримав поранення не сумісні з життям.

Згідно указу Президента України №168/2022 від 25.03.2022 року за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі старшого сержанта Гришкевича Богдана Євгеновича нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня

Згідно указу Президента України №726/2023 від 03.11.2023 року за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі старшого сержанта Гришкевича Богдана Євгеновича нагороджено орденом «За мужність» ІІ ступеня (посмертно).

Національна гвардія України 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь