У Ніжині затримали викрадачів колекційних монет

Оперативники Ніжинського районного управління поліції встановили та затримали двох місцевих мешканців, причетних до крадіжки колекційних монет з помешкання у Ніжині. Викрадені цінності вилучено.

☑️ До поліції звернувся колекціонер з Ніжина із заявою про крадіжку. Він розповів, що невідомі розбили вікно і проникли у його житло. З будинку зникли 8 альбомів та дерев’яна коробка з колекційними монетами, а також гроші.

☑️ У результаті проведення комплексу слідчих дій та оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили, що до скоєння злочину причетні 22-річний та 19-річний мешканці Ніжина.

☑️ Вдома у обох зловмисників поліцейські провели невідкладні обшуки, в результаті яких виявили та вилучили частину викраденої колекції, а також мобільні телефони та інші речові докази. В подальшому правоохоронці встановили місцезнаходження решти викрадених монет й також їх вилучили.

☑️ Поліція затримала молодиків у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістила до ізолятора тимчасового тримання.

☑️ Триває досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена в умовах воєнного або надзвичайного стану). Процесуальне керівництво у провадженні здійснює Ніжинська окружна прокуратура.

Поліція Ніжинського району

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь