З Україною в серці: випуск Ніжинської хореографічної школи

10 червня в затишній залі Ніжинського МБК відбулися урочистості з нагоди випуску Ніжинської хореографічної школи 2023 року.

Хвилююча і незабутня мить вручення свідоцтв про закінчення навчального закладу, похвальних та почесних грамот відмінникам навчання, почесних грамот за високі досягнення у хореографічному та музичному мистецтві – традиційно, все це стало однією зі сторінок життя вже 21-го випуску Ніжинської хореографічної школи – 19 талановитих, творчих, енергійних юнаків та дівчат, для яких відкривається безліч доріг у нове життя.

Своїми виступами під час святкового концерту вони продемонстрували найвищий рівень професійної та виконавської майстерності, отримали найвищу оцінку глядацького залу – щирі аплодисменти не вщухали ні на мить!!! Неперевершені хореографічні композиції “Козацький марш”, “Калинова Україна”, “Джури, в похід!”, “Полька-бараболька” , “Чорноморець іде, чорноморочку веде”, “Ніжинські гуляння”, “Калинова усмішка” у виконанні випускників 2023 року – так щиро, так хвилююче, так проникливо – З УКРАЇНОЮ В СЕРЦІ!

Слова вдячності та побажання миру і процвітання від імені випускників та їх батьків пролунали на адресу дирекції, педагогічного колективу та всіх працівників Ніжинської хореографічної школи. ДЯКУЄМО ВАМ!Будьте щасливі, наші дорогі випускники. Ми віримо в вас, віримо в те, що ви досягнете успіху. Не забувайте про рідну школу, тому що тут вам завжди раді!!!

МИРНОГО НЕБА І ЩАСЛИВОЇ ДОЛІ ВАМ, ВИПУСКНИКИ НІЖИНСЬКОЇ ХОРЕОГРАФІЧНОЇ ШКОЛИ 2023 РОКУ !

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь