Ями на Ніжинських дорогах – кому вигідно?

Ями на дорогах в Ніжині – це стихійне лихо, з яким влада «бореться» роками, однак їх все більше і все більшу небезпеку вони становлять для учасників дорожнього руху.


Ями в місті такі великі і їх так багато, що можна залишитися й без коліс.

Ніжинська міська рада інформувала на своїй сторінці, що в місті розробляють програму «Будівництво, ремонт та обслуговування доріг та тротуарів».

Ніжинці обурені, адже, крім слів та обговорень, справа не рухається з місця,  на ремонт доріг щороку виділяється немало коштів з бюджету, однак проблема набирає все більших масштабів.

Як знущання над ніжинцями та нашими захисниками виглядають коментарі на сторінці міської ради від проплачених ботів.

«Неугодні» коментарі, як уже стало звичаєм у нашої «прозорої» влади, яка не бажає йти на діалог з мешканцями громади, видаляються.

Ось один з таких видалених коментарів.

Засідання проходять за «закритими» дверима, без обговорення з громадськістю, без залучення фахівців з підприємств, які безпосередньо ремонтують дороги та депутатів, профільної комісії, які потім несуть також відповідальністьььна прийняті або не прийняті рішення.
Поверхневість і нефаховість  – це ще м’яко сказано.
Програма по ремонту доріг і тротуарів була започаткована ще до повномасштабного вторгнення. Перші два роки в більшості робота міської ради була прийнята містянами дуже гарно, адже багато проєктів було реалізовано. Однак слід зауважити, що ініціатива в цьому напрямку належала тим, хто все життя прожив у Ніжині, знає проблеми нашого міста та прагне добробуту для ніжинців.  Так, наприклад, тодішній радник мера Сергій Охонько одним з багатьох власних проектів започаткував профілактику  доріг взимку.

Немає опису світлини.
Адже коли невеличка вибоїна своєчасно ремонтується відповідними матеріалами то вона за місяці бездіяльності не перетворюється на глибоку метрову в довжину канаву, яка не тільки знищує транспорт водіям, а на неї ще й в рази більше витрачається бюджетних коштів.


З кожним роком зʼявляються нові технології та нові матеріали для подібних профілактичних ремонтів. Та на жаль владі це не цікаво, тому в Ніжині зараз такий ремонт не проводиться.
Проводяться наради з фотосесіями адже теперішні можновладці впевнені що цього достатньо щоб задурити голову громаді.
Так і живемо…

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь