Одягнув білі крила на піксель: сьогодні Батуринська громада зустрічає Героя на щиті

 

 

 

 

Сумна звістка знову прийшла на нашу землю.

Сьогодні повертається на щиті доБатуринської громади командир 2 відділення протитанкових ракетних комплексів 1 взводу протитанкових ракетних комплексів 2 роти протитанкових ракетних комплексів протитанкового батальйону військової частини А 4638 молодший сержант Маслак Артем Вікторович, 02.01.1992 р. н.

Вірний присязі, захищаючи територіальну цілісність та державний суверенітет України, Герой загинув 21 лютого 2024 року поблизу н. п. Орлівка Донецької області.

Просимо усіх небайдужих зустріти нашого захисника коридором пошани близько 20.00 на площі Героїв Майдану та по вулиці Соборності міста Бахмача.

Прибуття кортежу з тілом Захисника Артема МАСЛАКА у м.Батурин планується сьогодні, 26 лютого. Траурний кортеж рухатиметься по вул.Гетьманській та ім.В.Ющенка до Воскресінської церкви (біля Цитаделі). Після почесної зустрічі кортеж із загиблим поїде до його рідного села Мости. Закликаємо громадян вийти та гідно зустріти Героя живим коридором біля церкви та в с.Мости біля його рідного дому. Громадяни та власники автотранспорту, які бажають долучитися до створення живого коридору вздовж шляху Батурин – Мости за детальною інформацією звертайтеся за тел.0661617596 (Ірина).

Прощання з Героєм відбудеться завтра, 27 лютого, в с.Мости. Про час буде повідомлено додатково.
За інформацією Бахмацької та Батуринської міських рад

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь