Талановита дитина – гордість родини та майбутнє України

А коли в родині двоє талановитих дітей?!… Це надзвичайно!!! Та не так просто!!! Талановита дитина, як яскрава зірка на небосхилі, вимагає до себе особливої уваги. Тому і батькам (в першу чергу), і педагогам (в подальшому) необхідно піклуватися про неї, щоб вона перетворилася на гарну, повну сил зірку, яка буде нас радувати своїми успіхами.

Мова сьогодні про юних ніжинців – ГЕРМАНА та САБІНУ МОСКАЛЕНКІВ – талановитих діточок відомих у Ніжині науковців Олега Вадимовича Москаленка та Тетяни Олексіївни Шахрай, які все роблять для того, щоб дитинство й майбутнє їх дітей було прекрасними, щасливим, самодостатнім.

ГЕРМАН – випускник Ніжинської хореографічної школи 2021 року – володар Гран-прі та лауреат багатьох міжнародних і всеукраїнських фестивалів-конкурсів у номінаціях «Інструментальний жанр. Клавішні інструменти» /викладач – кандидат педагогічних наук Валентина Ревенчук/ та «Хореографічне мистецтво. Бальний танець» /викладач – заслужений працівник культури України Галина Тимошенко/.

САБІНА – учениця 1 класу Ніжинської хореографічної школи – (і вже!) дворазовий лауреат всеукраїнського фестивалю-конкурсу в номінації «Інструментальний жанр. Клавішні інструменти» /викладач – кандидат педагогічних наук Валентина Ревенчук/.

❤️🎼🎹Любов до музичного мистецтва приводить юних талановитих музикантів до НОВИХ ТВОРЧИХ ПЕРЕМОГ🏆🏆🏆.

СЬОГОДНІ НАШІ ВІТАННЯ З НОВИМИ ТВОРЧИМИ ЗДОБУТКАМИ ЮНИМ ПІАНІСТАМ💖💖💖:

  • ГЕРМАНУ МОСКАЛЕНКУ – Лауреату І ступеня 🥇Канадсько-Українського фестивалю дитячої та юнацької творчості «ТОРОНТО 2024»
  • САБІНІ МОСКАЛЕНКО – дворазовому Лауреату І премії 🥇🥇 ІІІ Всеукраїнського двотурового фестивалю-конкурсу мистецтв «РІЗДВЯНА УКРАЇНА» (м. Київ, 2024) та Лауреату ІІ ступеня 🥈 Міжнародного двотурового багатожанрового фестивалю-конкурсу «Різдвяна Зірка» (м. Запоріжжя, 2024)

Хай здійсняться усі ваші мрії! Невичерпного натхнення, нових творчих здобутків, всесвітнього визнання!

НАШІ НАЙЩИРІШІ ВІТАННЯ💖💖💖:

  • ВАЛЕНТИНІ РЕВЕНЧУК – викладачу-методисту, кандидату педагогічних наук, доценту – за високий професіоналізм та любов до музики, які Ви щедро передаєте вашим учням. Найкраща нагорода для вчителя – успіхи його вихованців!!!
  • БАТЬКАМ – Олегу Вадимовичу та Тетяні Олексіївні. Успіхи ваших дітей – ваші успіхи!!! Бажаємо Вам міцного здоров’я, життєдайної енергії, мудрості й терпіння у благородній справі виховання дітей.

НІЖИНСЬКА ХОРЕОГРАФІЧНА ШКОЛА ПИШАЄТЬСЯ ВАМИ!!! ❤️❤️❤️ТВОРЧОЇ НАСНАГИ ВСІМ!!! КРОКУЄМО РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!!!🇺🇦


Ніжинська хореографічна школа

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь