“Укрпошта” випустить марку, присвячену Ніжину

 

 

 

 

Чернігів, Ніжин, Семенівка, Ягідне: “Укрпошта” анонсувала нові марки, присвячені Чернігівщині.

Про це повідомляє генеральний директор “Укрпошти” Ігор Смілянський у своєму Telegram.

Мова йде про черговий (це вже сьомий) блок марок із серії “Міста Героїв”.

Всього заплановано 10 таких блоків, за кількістю міст-героїв: Буча, Ірпінь, Миколаїв, Охтирка, Волноваха, Гостомель, Маріуполь, Харків, Херсон та Чернігів.

За його словами, Чернігівська область мала стати логістичним центром для росіян, якби не потужний український опір. У селі Ягідне загарбники взяли в полон 360 людей, серед яких діти та навіть немовлята, і тримали у тісному підвалі 27 днів.

Також керівник Укрпошти нагадав про село Семенівка, «куди волонтери евакуювали через річку людей з Чернігова. Чернігів та Ніжин, що трималися попри все. Завдяки небайдужості та сміливості місцевих та військових Чернігівщина вистояла і досить швидко відновлюється».

Як зауважив Смілянський, «ЗМІ пишуть, що ще рік тому у регіон повернулося 95% людей і цифра постійно вирівнюється, це дуже хороший показник».

Поштовий блок «Міста Героїв. Чернігівщина» можна передзамовити за посиланням

В обіг його буде введено 3 квітня.

Ескізи розроблені креативною агенцією I AM IDEA.

Поштовий набір включає: блок «Міста Героїв. Чернігівщина», конверт «Перший день» та 4 картки.

Мене дуже тішить, що марки цієї серії дійсно є одними з найпопулярніших, і перші випуски, по суті, вже неможливо придбати, бо вони Вами розкуплені. Дуже сподіваюсь, що будуть ті, хто зможе зібрати всю колекцію, а в нас ще буде шанс, одразу після звільнення, запустити марки, присвячені тимчасово окупованим Волновасі та Маріуполю. Ну, а Миколаїв випустимо трохи пізніше в цьому році. Хто знає, може, й вся колекція буде у 2024, принаймні, я впевнений, ми всі про це мріємо.

А сьогодні вшановуємо героїчну Чернигівщину і бажаю всім Вам гарного закінчення тижня! – написав Ігор СМілянський на своєму телеграм-каналі.


 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь