Згасла зірка нашого Захисника…

Лють і ненависть, розпач і відчай, біль і сльози принесла війна в кожну українську родину. Боляче, але вона продовжує вести свій кривавий лік.

Бахмацька громада втратила на передовій ще одного захисника – МИКОЛУ МИКОЛАЙОВИЧА ЧИГРИНА

Микола Чигрин народився 26 квітня 1980 року в селі Бахмач, закінчив місцеву школу № 3. Свій трудовий шлях розпочав з 15 років, працюючи на місцевому сільгосппідприємстві, яке згодом стало ТОВ СП «Агродім».

Останнім часом працював у СТОВ «Прогрес» в рідному селі. Був призваний на військову службу за мобілізацією відділом Ніжинського РТЦК та СП 24 липня 2023 року, служив командиром 2 саперно-інженерного відділення саперно-інженерного взводу військової частини А 4980.

Деякий час вважався зниклим безвісти. Наразі офіційно підтверджено, що життєва зірка нашого захисника згасла: відданий військовій присязі на вірність українському народу в бою за Україну, її свободу та незалежність Воїн загинув 7 квітня 2024 року на Донеччині.

На жаль, ми втрачаємо патріотів, перспективних людей, мужніх захисників України. Це просто неможливо осягнути…

Добрий, порядний, позитивний, щирий, працьовитий, просто хороша Людина – про Миколу у тих, хто його знав, залишилися лише найкращі спогади…

Бахмацька міська рада висловлює щирі співчуття рідним та друзям Героя. Нехай Господь дасть сили пережити біль втрати. Але захисники української землі не вмирають, і світла пам’ять про них буде жити вічно.

Бахмацька Міськрада

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь