Справжній Dyson чи підробка — як відрізнити?

 

 

 

 

Щоби не отримати фальсифікат, купувати техніку для догляду за волоссям потрібно в офіційних представників або в магазинах, яким довіряєте.

Наприклад, зробити це можна за посиланням https://www.ctrs.com.ua/ru/uhod-za-volosami/brand-dyson/tip_staylery/. Така інформація стосується, насамперед, популярних приладів, таких як стайлер Dyson. Коштує він недешево, тому було б прикро заплатити як за справжній апарат, а отримати підробку.

Імітація стайлера Дайсон може бути настільки якісною, що навіть фахівцям може здатися на перший погляд, що перед ними оригінальна продукція. Але знаючи, на що потрібно звертати увагу, купуючи прилад, ви не витратите гроші даремно.

Серійний номер

Цифри легко пробити на офіційному сайті компанії. Однаковий набір символів брендовий продукт має на:

  • шнурі пристрою;
  • фірмовій упаковці;
  • транспортувальній упаковці.

Якщо Dyson справжній, на шнурі ви знайдете закріплену бирку синього кольору. На ній виробник вказує серійний номер і штрихкод, за яким легко визначити країну виробництва.

Особливості пакування

Коробка для транспортування навряд чи розповість, що в ній знаходиться — оригінал чи підробка. Інша справа — фірмовий кейс:

  • У варіанті від бренду шви завжди ідеальні. Під час створення підкладок, внутрішній перегородок, коробочок для насадок виробник використовує картон. У підробках можна помітити нерівні шви, пропуски стібків. Замість картону в них є пластик.
  • Кейс для оригінального стайлера збирається за принципом орігамі. Якщо розібрати підробку, можна помітити, що для з’єднання елементів коробочок використовується скотч. У першому варіанті насадки фіксуються міцно, тоді як у фальсифікаті можуть бовтатися, випадати.

Вигляд стайлера

Шви, стики в оригінальному продукті практично непомітні, чого не скажеш про дешеві репліки. Кнопки в них литі, мають округлу облямівку і, іноді, кольорові крапки, стерти які неможливо. Для перемикання режимів достатньо легкого дотику. У підробках крапки легко стираються, а їхнє натискання потребує зусиль.

Особливості насадок

Оригінальний Dyson виконує сушіння, накручування, вирівнювання із допомогою ефекту Коанда. На відміну від інших приладів, він здатний впоратися навіть із неслухняним волоссям. Підробки Дайсона також не дають подібного ефекту.

Справжній прилад має якісно виконані насадки:

  • без потертостей і зазорів;
  • із магнітним кільцем зеленого відтінку;
  • із невеликим колом у місці, де перехрещуються внутрішні пластини.

Спеціальні пази спрощують їхню заміну. У несправжніх такі особливості відсутні.

Особливості роботи техніки

Справжня продукція від бренду дбайливо працює із волоссям. Навіть найякісніші підробки мають меншу ефективність, здатні пересушувати пасма, швидше виходять із ладу.

Прилади Дайсон мають велику швидкість, через що працюють більш пискляво. Після вимкнення апарату можна відчути невелику вібрацію. Підробки вимикаються миттєво, без вібрації.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь