Ще одне обірване життя. Бобровиччина в жалобі…

З глибоким сумом сповіщаємо, що наша громада втратила ще одного Захисника-Героя. Повертається додому на щиті сержант Хімій Олександр Андрійович, житель м. Бобровиця.

Олександр Андрійович Хімій народився в м. Чернігів. Навчався в середній загальноосвітній школі в м. Бобровиця Бобровицького району Чернігівської області. Вищу технічну освіту здобував у Київському інституті інженерів цивільної авіації.

У 1986 році був призваний на строкову військову службу. Демобілізований в запас у військовому званні «сержант» у 1988 році. Нагороджений нагрудним знаком «Гвардія».

Після строкової служби працював на підприємствах різних форм власності на різних посадах. Останнім часом вів діяльність як фізична особа-підприємець в сфері інформаційних комп’ютерних технологій, надавав послуги по ремонту комп’ютерної техніки.

Був мотивованим, небайдужим громадянином України, тому за покликом серця прибув до РТЦК та 16 березня 2023 року був призваний по мобілізації на військову службу в Збройні Сили України в 182 бригаду резерву, потім захищав Батьківщину в рядах 4-ї окремої танкової бригади імені гетьмана Івана Виговського – кадрованого формування танкових військ у складі Сухопутних військ Збройних сил України на посаді стрільця-помічника гранатометника 2 механізованого відділення 3 механізованої роти механізованого батальйону.

В складі підрозділу з початку 2024 року брав участь у бойових операціях на Харківщині.

Олександр Андрійович Хімій загинув 10 квітня 2024 року на Харківщині внаслідок отриманих поранень, несумісних з життям, під час виконанні бойового завдання за призначенням в ході ведення бойових дій, вірний Військовій присязі в боротьбі за незалежність та свободу України.

У скорботі та молитві низько схиляємо голови, вшановуючи пам’ять українського воїна. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким загиблого Захисника України.

Бобровицька територіальна громада

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь