Обірвалося життя 27-річного Захисника України

Чорна звістка – обірвалося життя 27-річного Захисника України Володимира МУДРАКОВА, уродженця с. Миколаївка.

Смерть воїна – велика втрата не тільки для його родини, а для всієї України.

Народився Володимир Петрович 14 листопада 1996 року. Змалку ріс тямущим та працелюбним хлопцем. У житті звик покладатися тільки на власний розум та сили. Він ніколи не відмовляв тим, хто просив у нього допомоги. Тому односельці та друзі згадують Володимира як добру та світлу людину з великим та наповненим любов’ю серцем.

Закінчивши Миколаївську ЗОШ І-ІІІ ступенів, Володимир Мудраков вступив на навчання до Сумського державного педагогічного університету і в 2019 році здобуває вищу освіту за спеціальністю «Фізика та математика».

Володимир Петрович одружився та оселився в Сумах. Працював за кордон, а повернувшись в Україну займався встановленням металопластикових вікон.

Восени 2023 року Володимира Мудракова мобілізували. Проходив службу в 152 батальйоні 117 бригади ТРО. Згодом був прикомандирований до 98 батальйону 60 бригади.

Під час бойових дій на Донеччині 16 березня 2024 року зник безвісти, а з 25 березня 2024 року вважається офіційно загиблим.

Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини. Нехай добрий, світлий спомин про покійного Воїна стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував.

Низько схиляємо голови у скорботі. Нехай душа загиблого Захисника України знайде вічний спокій…

Герої не вмирають, вони залишаються у наших серцях!

Вічна пам’ять і слава Воїну, який захищав рідну Україну і кожного з нас!

Поховання Володимира Петровича МУДРАКОВА відбудеться 19 квітня у місті Суми.

Прес-служба Борзнянської територіальної громади

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь