Цікаве дозвілля з «Карітас Чернігів» на території Комарівської територіальної громади

На території Комарівської громади  впродовж двох місяців працює команда  психологів  Блогодійного  фонду «Карітас Чернігів».  Щовівторка вони організовували тренінги  в Комарівському ліцеї. До ліцею було організовано підвіз дітей із закладів освіти громади.  Команда «Карітас Чернігів» провела інтегроване заняття «Вода – основа життя» для молодших школярів, діти поринули у вир цікавих знань  та отримали практичні навички і позитивні емоції. Для здобувачів 5-11 класів було організовано тренінг з елементами арт – терапії «Практики стресостійкості».

11 квітня  мобільна команда “Простору дружнього до дитини” організувала творчі майстерки, на яких діти виготовили неймовірні поробки, що ще довго будуть нагадувати про цей сонячний день.

Також відбулося заняття з мінної безпеки міжнародною  організацією  THE HALO TRUST(організація з гуманітарного розмінування), організували тренінг «Ризики, які пов`язані  з вибухонебезпечними предметами».  Здобувачі освіти  отримали практичні знання та навички, які можуть врятувати їм життя. Схожі заходи вкрай важливі, оскільки допомагають захистити населення від потенційної небезпеки, пов’язаної з наявністю вибухонебезпечних предметів.

Для підлітків провели заходи з екологічної освіти, адже формувати екологічну свідомості, розуміння навколишнього світу і місця людини в ньому вкрай важливо змалечку. Встигли навіть поспостерігати за життям черв’ячка.

Поки дітки займалися, батьки спілкувалися з психологом та фахівцем з адвокації, аби отримати відповіді на хвилюючі їх питання.

Натхненні, щасливі, з новими знаннями та порадами залишились здобувачі освіти після зустрічі з фахівцями Благодійного Фонду «Карітас Чернігів»

За інформацією виконавчого комітету Комарівської територіальної громади

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь