77 тисяч гривень для ЗСУ зібрали у Дмитрівці на благодійному Благовіщенському ярмарку Перемоги

У селищі Дмитрівка Ніжинського району провели другий благодійний  Благовіщенський  ярмарок Перемоги на підтримку ЗСУ присвячений другій річниці визволення громади від російських окупантів. В заході були задіяні заклади освіти, культури, колектив селищної ради, старостати та жителі громади, учні ліцеїв.  На ярмарку були різноманітні кондитерські шедеври: солодкі та солоні смаколики, смачні напої, запашний плов, весняні квіти, сувеніри, гречка, цукор, пшоно, порося і навіть ягня! Захід організовано на високому рівні, дружно, злагоджено, професійно. 

Святкову програму відкрив голова  Дмитрівської громади Валентин Бойко, подякував усім за організацію та участь у ярмаркових заходах, наголосив, що тільки в єдності наша сила і наша Перемога.  І дійсно, в такий не легкий для кожного час, жителі громади згуртовано підтвердили , що це дійсно так.  Валентин Бойко   подякував  Збройним силам України, всім , хто взяв участь у організації та проведенні  ярмаркових заходів, особливо діткам і їх батькам, працівникам закладів освіти і культури, селищної ради, працівникам старостатів і небайдужим жителям громади.  Подякував і спонсорам  керівникам ТОВ «Кропивненське» Григорію Салію та ТОВ «Бахмач Агро» Олегу Рибалці.

Традиційно відкрив Гімн України, потім пекуча хвилина мовчання: всі присутні вшанували світлу пам’ять загиблих захисників, односельців і невинно розстріляних  ворогом під час бойових дій на території громади, всіх, хто віддав своє життя виборюючи  у російського агресора незалежність і єдність нашої держави.

У концертній програмі значне місце зайняли виступи дитячих колективів художньої самодіяльності Дмитрівського, Гайворонського  та Рубанського будинків культури, також виступили працівники культури та аматори  народного мистецтва.

Весело співали і танцювали, продали все, що наготували назбирали 77 тисяч 128 гривень, що на 15000 більше, ніж у 2023 році. Всі  виручені кошти підуть на потреби Збройним силам України.

Відвідавши ярмарок, кожен отримав незабутні емоції, а головне – підтримав наших захисників.

Дякуємо всім і кожному особисто, хто долучився до цього заходу, за активність, ініціативність, небайдужість і підтримку наших Збройних Сил!

Об’єднуймо зусилля заради Перемоги!

Разом ми – сила!

Разом ми – непереможні!

Слава Україні! Героям Слава!

Марина Ігнатенко

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь