Готель «ТуСтань» – якісний відпочинок та оздоровлення всього організму

Якщо ви бажаєте відпочити, набратися сил і наснаги, оздоровитися, подихати свіжим повітрям і помилуватися мальовничими краєвидами, найкращим варіантом для вас буде відвідати готельно-оздоровчий комплекс «ТуСтань», розташований у гарному селищі Східниця Львівської області. Готель розміщений у самому серці Карпатських гір та оточений лісами. Він створений для справжніх поціновувачів комфорту та стилю.

 

Що пропонує готель «ТуСтань» своїм відвідувачам?

 

Цей сучасний європейський оздоровчий комплекс надає широкий спектр послуг – від лікувальних до косметичних процедур. Санаторій «ТуСтань» у Східниці пропонує проходження повного курсу діагностичних, відновних, омолоджувальних і SPA-процедур, з-поміж яких такі:готель ТуСтань

 

  • лікувальний масаж, що охоплює антицелюлітний, класичний або лімфодренажний різновиди;
  • інгаляції, електрофорез та ультразвукова терапія;
  • цілющі перлинні ванни з додаванням лікарських трав, мінеральної води чи з гідромасажем;
  • циркуляційний і душ Шарко;
  • гірудотерапія;
  • озокеритотерапія;
  • соляна кімната;
  • хромотерапія.

 

Колектив професіоналів надає ще багато якісних оздоровчих послуг, які покращують самопочуття, підтримують стан здоров’я організму та забезпечують вдале лікування. До вашої уваги номери в готелі: одномісний, стандарт, напівлюкс і люкс. Кожен з них обов’язково укомплектований плазмовим телевізором, сейфом, кондиціонером, холодильником, чайником і потрібним приладдям для ванної кімнати. В кожних апартаментах є інтернет. У готельному комплексі на вас чекають басейн, тренажерний зал, ресторан, дитячий майданчик та автостоянка під охороною. Східниця та готель «ТуСтань» радо вітають гостей і надають послуги з прокату санок, велосипедів та організації цікавих екскурсій.

 

Як потрапити на відпочинок до готелю «ТуСтань»?

 

Готель ТуСтань радо приймає у свої обійми! А компанія «АкваТур» з радістю допоможе вам замовити номер для проживання в ньому недорого. Ціни в «ТуСтань» (Східниця) стартують від 1800 грн за одномісний номер. На сайті ви можете отримати всю потрібну інформацію щодо вибору та бронювання номерів у санаторії, а також ознайомитися з наявними тарифними пропозиціями. Зв’язок з менеджерами санаторію доступний за вказаними на сайті компанії телефонними номерами та у відомих месенджерах. Відвідайте вебресурс «Акватур», забронюйте для себе можливість шикарно відпочити в найкращому готелі мальовничої місцевості й отримайте незабутні емоції!

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь