Почали діяти Графіки погодинного відключення електропостачання

Із сьогоднішнього дня в області почали діяти Графіки погодинного відключення електропостачання (ГПВ). Усю інформацію, що стосується їх застосування, ви можете знайти на офіційному сайті АТ «Чернігівобленерго» – https://chernihivoblenergo.com.ua/blackouts. Однак маємо попередити про деякі зміни!

Зазвичай у розділі «ГПВ» ми вказували й адреси усіх шести черг відключень, і сам графік, на якому було чітко видно, коли електропостачання у певної черги буде стовідсотково, коли під питанням і коли не буде точно. Ще вчора споживачі підрахували, що, згідно з графіком, у декого з них світла може не бути понад 10 годин. На щастя, граничні величини споживання електричної енергії та потужності для областей, доведені нашому підприємству НЕК «Укренерго», дещо більші, ніж ті, що закладені у графіку, а отже відключень буде набагато менше. А тому, щоб споживачі бачили реальну картину відключень і могли планувати свій день, ми вирішили щодня повідомляти оперативну інформацію щодо відключень.

⏰ Так, сьогодні дефіцит електроенергії може виникнути у вечірній час – із 21:00 до 23:00. Лише у цей період будуть застосовані обмеження електропостачання і стосуватимуться вони лише однієї черги. Сьогодні це буде перша черга. Далі вони, відповідно, чергуватимуться.

‼️ Щодня близько 18 години ми повідомлятимемо вам прогнозовані години відключень на наступний день і черги, які будуть у ці години задіяні. Тож слідкуйте за нашими офіційними ресурсами – сторінкою нашого підприємства у Facebook та каналом у Telegram. Черги відключень залишають незмінними і є на нашому сайті https://chernihivoblenergo.com.ua/…/Grafik_obmezhen.pdf.

🙏 Ну і вкотре просимо усіх споживачів – і побутових, і не побутових –відповідально віднестися до споживання електроенергії. Якщо ми будемо економити її (особливо у пікові години – з 8:00 до 11:00 та з 17:00 до 23:00!), це дозволить іще більше скоротити кількість і тривалість відключень. Перенесіть користування енергоємними приладами на інший час, відключіть не дуже потрібні і тоді, можливо, нам і взагалі не доведеться сидіти без світла! Давайте разом здолаємо ту енергетичну кризу, яку так хоче спричинити ворог!

‼️ Якщо ж ситуація в електромережах буде погіршуватися, ми обов’язково повідомимо про це додатково на наших ресурсах.

🤝 Завжди на зв’язку і завжди на варті світла!

Chernihiv Oblenergo

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь