У Ніжині “упіймали” трьох осіб з наркотиками

У Ніжині поліцейські задокументували три факти незаконного зберігання наркотиків.

Заборонені наркотичні речовини правоохоронці виявили у раніше судимих місцевих мешканців 1980, 1994 та 1997 років народження. За трьома фактами поліцейські розпочали кримінальні провадження.

20 травня, під час проведення оперативно-розшукових заходів співробітники кримінальної поліції у різний час зупинили на одній з вулиць міста трьох підозрілих чоловіків для перевірки документів. Правоохоронцям вони зізналися, що мають при собі наркотики.

З метою документування злочинів, на місце події прибула слідчо-оперативна група Ніжинського районного управління поліції.

У кожного зі зловмисників поліцейські вилучили згортки з кристалічною білою речовиною та направили на проведення експертних досліджень.

Дізнавачі поліції під процесуальним керівництвом Ніжинської окружної прокуратури розпочали три кримінальні провадження за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Максимальна санкція статті передбачає до п’яти років обмеження волі.

Триває досудове розслідування.

Поліція Ніжинського району

Фото ілюстрове

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь