Війна не десь, вона поруч… Носівщина в жалобі…

Війна зухвало, не питаючись,  входить в оселі земляків, забираючи найдорожче, знищує безповоротно все, що люди створювали, розбиваючи мрії і сподівання.

 На жаль. Знову  втрата: гірка і болюча. Молода людина, син, чоловік, батько чотирирічного синочка і ще ненародженої дитинки… Яка це біда!

Надійшло сповіщення про загибель Олексія Олексійовича Крапив’янського з Володькової Дівиці.

 Молодший  сержант Олексій Крапив’янський(09.09.1992 – 30.04.2024) народився та виріс у с. Володькова  Дівиця. Закінчив  місцеву школу,   влаштувався на роботу. Жив, як усі. Доки у  2014 році росія не почала війну. Він став на захист одним з перших, підписавши контракт,  бо  таким був завжди: відкритим, рішучим, відповідальним.

 Він був  справжнім воїном, народжений  виконувати чоловічу роботу. І Олексій її виконував. Саме  у військовій справі він себе знайшов. Тому, повернувшись у 2019 році до цивільного життя,  за кілька місяців  знову повернувся до служби в ГУР.

Про  бійців  військової частини, де служив наш земляк, кажуть: «Їх обличчя не побачити, але вони бачать все!»

Їхня робота прихована від ворожого ока, але вони знають все про свого противника. Воїни-розвідники виконують чи не одну з найбільш ключових та найнебезпечніших справ, аби якнайшвидше наблизити нас до перемоги. Вони працюють просто в тилу ворога, щодня наражаючи себе на небезпеку та ризикуючи своїм власним життям.

 На жаль, і такі титани гинуть…

 Він часто виходив на зв’язок, особливіо  ці останні місяці, коли дружина  при надії. Він так і не побачить народження  ще однієї дитини…

29 квітня пізно увечері  дружина Інна востаннє  з ним говорила. Олексій заспокоював, попередив, щоб не хвилювалася, бо  30 квітня  він йде на завдання… Вого стало для нього останнім…

У загиблого військовослужбовця лишилася дружина Інна, синочок Богданчик, мама Світлана Іванівна, брат Василь, який також  військовий, сестра Вікторія.

 Розділяємо біль непоправної втрати з родиною, близькими, побратимами.

Олексій був справжнім Воїном, Героєм!

На жаль, втрачаємо кращих. Болить, бо  Герої вмирають, залишаючи лише пам’ять  і вдячність за жертовність, за  те, що  саме завдяки таким, як Олексій, пишеться нова історія України.

 Кров’ю, болем і слізьми. Але він вірив, що Перемога буде, наближав її і на вівтар приніс найдорожче – власне молоде життя.  

Вічна і світла пам’ять назавжди житиме поміж односельців та земляків.

 Про дату і час зустрічі та поховання загиблого героя повідомимо додатково.

Пресслужба Носівської міської ради

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь