Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія» передав сучасний УЗД апарат лікарні у Прилуках

БФ молодіжної ініціативи «Надія» за підтримки фонду «Україна Допомога Брайтшайд імені святого Лаврентія» та народного депутата від «Батьківщини» Валерія Дубіля, передав сучасний УЗД апарат Прилуцькій центральній міській лікарні 🏥 на Чернігівщині.

«Це стало можливим завдяки нашому тісному партнерству з колегами з Німеччини — професором Гайнріхом Беннером та фондом 🕊️ «Україна Допомога Брайтшайд імені святого Лаврентія». З перших днів повномасштабного вторгнення вони збирають та передають до 🇺🇦України медичне обладнання🩼 та матеріали, генератори, 🍼продукти харчування.

Частину цієї допомоги ми передаємо на Чернігівщину — у військові підрозділи, які несуть службу на прикордонні🪖, в місцеві лікарні ⛑️та соціальні установи», — розповіла співзасновниця БФ «Надія» Марина Дубіль.

Вона підкреслила, що Прилуцька міська лікарня гостро потребувала оновлення діагностичного обладнання, і відсьогодні сучасний УЗД апарат Samsung працюватиме у відділенні акушерства, гінекології та репродуктивного здоровʼя🙏🏼

Від початку року допомогу від «Надії» отримали вже більше 300 медзакладів по всій Україні, зокрема і на Чернігівщині.

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь