Чергова втра­та на жорстокій війні. Загинув від ворожого дрона

 

 

 

 

Гіркий біль проймає душу і серце, коли дізнаємося страшну звістку про чергову втра­ту на жорстокій війні.

Від рук російських загарбників загинув наш земляк, матрос Військово-Морських Сил ЗСУ СКРЕБЕЦЬ ДМИТРО МИКОЛАЙОВИЧ.

Дмитро Скребець народився 10 грудня 1984 року. Дитячі та юнацькі роки його пройшли в с. Курінь, де він в 2002 році закінчив місцеву ЗОШ І-ІІІ ст.

Навчався в Академії водного транспорту, а потім працював у Київському річковому порту. За час роботи був підвищений до капітана-змінного механіка теплохода.

Молодий чоловік десять років тому зустрів свою половинку, кохану дружину та переїхав в Ірпінь. Згодом їхня родина поповнилася маленьким щастям, донечкою, яку Дмитро обожнював, вона була сенсом його життя.

До війська приєднався добровільно влітку 2022-го, аби захистити родину та її майбутнє. Проходив службу в лавах 26-го окремого дивізіону річкових катерів.

Два тижні тому, 26 червня, рашисти поцілили по катеру наших воїнів при спробі висадки на лівий берег Дніпра. Моряки ухвалили рішення евакуюватися на правий берег уплав – серед екіпажу був і Дмитро. За кілька десятків метрів до берега воїна наздогнав ворожий дрон.

Бахмацька міська рада висловлює слова співчуття родині, друзям, побратимам, усім, хто знав Дмитра. Розділяємо пекучий біль вашої втрати та сумуємо разом з вами.

Дмитра поховають в Ірпені на Алеї пам’яті захисників України.

Вічна пам’ять і вічна слава нашому Захисникові!

Джерело: МІСЬКА РАДА БАХМАЧ

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь