У Ніжині сталася масштабна пожежа – горіли вольєри, якими опікуються місцеві зооволонтери

 

 

 

 

Мова йде про обʼєкт, про який піклується ГО «Щаслива тварина». Саме тут свого часу відгодовувався і оклигував знаменитий пес Лорд з Крут, якого ледь не заморили голодом господарка. 

У ГУ ДСНС області повідомили, що 26 липня факт пожежі по вул. Космонавтів зафіксований. 

«Знищено покрівлю на площі 50 кв м та майно. Пошкоджені пиломатеріали. Там було 35 собак, але вогнеборці вчасно прибули і локалізували пожежу», – сказала речниця Ніна Луценко. 

Щодо обставин загоряння – вже будуть розбиратися фахівці. В свою чергу, у правоохоронців кажуть: будуть залучати експертів і аналізувати причини появи вогню. 
Ксенія Кріль, зооволонтерка, емоційно коментує ситуацію у соцмережах:

«Горять вольєри! Тварин врятовано! Тварини не постраждали. Я не хочу вірити, що нас підпалили. Я чекала усе травлю, але не пожежу. Пожежа розпочалась саме з перших вольєрів. Зараз нам потрібно буде допомога, згоріло майже все. Але на щастя тварини усі живі. 

Потрібно буде все – від мисок котячих до матеріалів. Згорів весь інструмент. Люди, я не хочу вірити, що це підпал. Йде слідство».

про це на своєму сайті написало видання “Час Чернігівський

Ірина Павлова-Кустова, голова ГО “Щаслива тварина” на свої сторіні в Фейсбук написала:

– Тваринок врятували, ніхто не постраждав. Та хочу сказати, що хтось дуже хоче, щоб ми закрилися. не дочекаєтесь. Ми вистоїмо і все одно будемо допомагати тварикам”.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь