У приймальному відділенні міськлікарні Ніжина помер чоловік

У міській лікарні Ніжина помер 33-річний чоловік. Посто у приймальному відділенні, чекаючи на допомогу.

Це безпрецендентний випадок, який потребує розголосу, а інформації про нього майже ніде немає, і ніжинці, можливо, й не знають, що в місті трапилася така біда. Та ще де – в медичному закладі, основна функція якого – врятувати.

Журналістам сайту Нежатин стало відомо про це з засідання однієї з депутатських комісій, на якій депутат Ніжинської міської ради Ю.В. Хоменко протокольно вимагав проведення службового розслідування та притягнення винних до відповідальності по факту смерті 33-річного пацієнта, якому вчасно не надали допомогу: зі слів Юрія Валерійовича, замість того, щоб негайно почати здійснювати реанімаційні заходи, чоловіка протримали в приймальному відділенні, де він втратив свідомість і в результаті помер.

З власних джерел стало відомо, що, поки чоловік чекав на заведення карточки, у нього дуже пекло в грудях, він уже погано говорив… Так і помер серед людей у білих халатах, які б мали все кинути і рятувати людське життя, а не заповнювати ту карточку…

Це не поодинокий випадок, на превеликий жаль.

Члени комісії протокольно зобов’язали директора Ніжинської лікарні Ольгу Швець провести розслідування. Додзвонитися до пані Швець, щоб почути коментар, не вдається.

Як ми вже раніше писали, Ніжинська лікарня увійшла в ТОП закладів, де найбільше померло пролікованих пацієнтів – 18% (82 з 461) при середньому показнику по області 13%.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У Ніжинській лікарні помер військовий. Мати впевнена, що йому не надали допомоги…

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото ілюстрове

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь