Чи встигне вас врятувати ніжинська “швидка”?

Сьогодні вранці  ніжинці на робочому місці стало зле, і вона втратила свідомість. Колеги швиденько зателефонували на 103 та викликали швидку допомогу. Але швидка допомога їхала більше години і до того ж, з Прилук… хоча станція швидкої допомоги знаходиться неподалік, майже через дорогу!..

Тільки дякуючи  колегам, які вчасно з орієнтувались і професійно, правильно, а головне вчасно надали першу медичну допомогу. Цього разу все закінчилось добре, але виникає питання: Чому з Прилук? Де були машини швидкої допомоги міста Ніжина?

За коментарем ми звернулись до завідуючої Ніжинського відділення швидкої (екстреної ) допомоги Ірини Корчевої.

Ірина Іванівна  повідомила, що сьогодні всі бригади швидкої (екстреної) допомоги були задіяні (в місті проходило поховання Героя і одна бригада чергувала там. Інша – на заході) Зі слів Корчевої вільних бригад не було, до того ж з її слів їм сьогодні допомагала і Лосинівська бригада. Всі ці події припали на першу полонину дня і тому на виклик до жінки, яка втратила свідомість їхала швидка з Ічнянського району більше години.

Наче б то все зрозуміло, але… Якби не вправні і чіткі дії колеги, консультація лікаря з швидкої  по телефону, яка їхала на виклик, наявність лікарських препаратів у колег, то навіть страшно подумати що могло бути…

Як так? Людина просто могла померти…

Передрук статті без зазначення імені автора і прямого (активного) посилання на джерело є порушенням авторського права та тягне за собою відповідальність згідно чинного законодавства.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь