Родина носівчанина Віктора Назарчука отримала посмертну нагороду: орден Богдана Хмельницького ІІІ ступеня

 

 

 

 

У Чернігівській ОВА 11 вересня рідним 49 військовослужбовців, які полягли за незалежність нашої країни, передали державні нагороди. Серед них і родина нашого земляка,загиблого воїна з позивним Вівальді, Віктора Назарчука.

Указом Президента України за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі молодшого лейтенанта НАЗАРЧУКА Віктора Миколайовича нагороджено орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня (посмертно). Нагороду одержала дружина Юля з синочком максимком та донечкою Анечкою.

Молодший лейтенант Віктор Назарчук народився в на Борзнянщині. У рідному селі закінчив навчання в школі. Професійну та вищу освіту здобував в Ніжині. Віктор – професійний талановитий музикант, який завжди був душею компанії,всіх зігрівав своїм теплом, радував неймовірним виконанням пісень та музичних творів.

Носівка стала для нього рідною, бо тут народилася його власна сім’я. Віктор виріс у дружній родині,таку ж створив і власну. Разом з дружиною Юлією виховували двох діток. У лавах Збройних Сил України він служив командиром 2 стрілецького взводу,4 стрілецької роти 2 стрілецького батальйону. За час служби був нагороджений відомчою відзнакою-Хрестом Хоробрих.

Залишаючись відданим військовій присязі на вірність українському народові,відстоюючи незалежність,територіальну цілісність та державний суверенітет України, Віктор Назарчук поліг у бою в результаті мінометного обстрілу під час виконання бойового завдання в Бахмутському районі на Донеччині.

Віктор Назарчук загинув як Герой, його життєвий подвиг житиме у пам’яті земляків. Вічна Пам’ять Герою!

Пресслужба Носівської міської ради

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь