Життя захисника обірвав ворожий мінометний обстріл

🕯️🇺🇦Знову непоправна втрата, чорна звістка долинули з фронту в Нехаївку… 🕯️🇺🇦10 вересня 2024 року під час захисту України від російського загарбника загинув син, брат, друг і побратим, 42-річний воїн МИКОЛА МИХАЙЛОВИЧ ТРУБА.

Микола Труба народився 5 грудня 1981 року в селі Кербутівка Борзнянського району (нині Височанська громада). Згодом родина переїхала в Нехаївку. Мамі, щоб підняти трьох дітей на ноги, доводилось багато працювати. Тому старший Микола часто був для молодших брата і сестри ніби за батька: і нагодує, і в садок їх відведе, і вдома похазяйнує… Виріс роботящим, старанним. Не відмовляв, якщо комусь потрібна була допомога.

Був спокійним, добрим і щирим. Закінчивши 9 класів Нехаївської школи, хлопець вирішив переїхати в Кербутівку до дідуся і бабусі, щоб допомагати їм, бо вони були на той час уже старенькі. Закінчив вечірню школу в Нових Млинах. Але не забував і Нехаївку – навідувався, допомагав рідним… Потім була служба в армії. Після служби Микола повернувся в Кербутівку, жив і працював у цьому селі, тримав домашнє господарство. 🇺🇦На військову службу був призваний 18 липня 2024 року. Після навчання у Десні, вирушив боронити Україну від російського загарбника на Донеччину.

💔На жаль, життя захисника було обірване 10 вересня в результаті ворожого мінометного обстрілу позицій наших оборонців. У воїна залишилась мама, вітчим, брат і сестра

🕯️У ці гіркі хвилини щиро розділяємо горе родини. Сумуємо разом із вами… Для тих, хто бажає підтримати родину в цьому невимовному горі, надаємо номер картки мами воїна: 4149 4991 5327 8195 (ПриватБанк, Труба Ганна Іванівна)

🙏🇺🇦Вічна пам’ять і слава тобі, український воїне! Низький уклін за захист усіх нас… ❗Прощання з захисником відбудеться в Нехаївці.

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь