У тестовому режимі запустили повноцінні обіди на обраних поїздах Укрзалізниці. Із цього тижня розпочали тестування якісного харчування на деяких найдовших рейсах:
№351/352 Київ — Кишинів
№95/96 Київ — Рахів
№29/30 Київ — Ужгород
№4/3 Запоріжжя — Ужгород
Меню розробив український шеф-кухар Євген Клопотенко. Провідники зазначених поїздів запропонують:
карпатські деруни;
омлет із житомирських яєць;
курку з подільською картоплею та овочами;
кримськотатарський плов з яловичиною.
Вартість страв: від 170 до 190 гривень.
Джерело – Укрзалізниця Трибуна-Бровари
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram
Приєднуйтесь до нашого Ютуб-каналу та слідкуйте за останніми новинами Ніжинщини