Екскурсія «Зимове Закарпаття»

 

 

 

 

Відпочинок на Закарпатті з 22.12.2018 по 26.12.2018.

Маршрут: Чернігів-Ніжин-Київ-Закарпаття

Ви маєте змогу побувати в передноворічній казці зимового Закарпаття, гарно відпочити та насолодитися красою величних засніжених гір. Зокрема матимете змогу відвідати:

Водоспад Шипіт – одне з семи природних чудес України та підйом на підйомнику на вершину гори Гимба дає можливість насолодитись мальовничими вершинами Боржавського хребта. На вершині Ви зможете прогулятися, випити кави, чаю у колибі та здійснити екстремальну подорож автомобілем по схилу гори.

Відпочинок у термальних басейнах «Косино» – це сучасний оздоровчо-рекреаційний комплекс під відкритим небом. Відчуєте ефект цілющих властивостей підземних вод у різних басейнах з термальними та прісними водами та насолодитися відвідуванням семи королівських саун.

Дегустація унікальних закарпатських вин. В одному з найкращих дегустаційних залів та виносховища Закарпаття, долучитися до таїнства виробництва шляхетного напою.

Відпочинок в Лумшорських чанах. Чани, наповнені водою з сірководневого джерела, забезпечують комфортний відпочинок, а гірський струмок, що протікає поруч, бадьорить, тому що температура в ньому навіть влітку не піднімається вище + 18С. Гостинні господарі запропонують Вам смажену, щойно виловлену форель та національні страви та напої.

Ужгород – місто унікальних історичних пам’яток і архітектурних ансамблів. Екскурсія по місту: Хрестовоздвиженський собор, будівля жупанату, шедевр дерев’яної культової архітектури Закарпаття – Шелестівська церква, синагога, побудована в неомавританському стилі. Екскурсія в Ужгородський замок, споруджений на одному з вулканічних пагорбів на правому березі річки Уж.

Ферму плямистих оленів.

с. Іза-популярний серед туристів сувенірний ринок, де торгують переважно виробами з лози.

Свято-Покровський чоловічий монастир в Ракошино з дегустацією продукції, яку на власній сироварні виготовляють ченці.

 

Виїзд 22.12.2018 року. Повернення 26.12.2018  року.

Вартість туру за 1 людину: 2750 гривень

У вартість туру входить: Проїзд на комфортабельному автобусі МАН; Проживання: 2 ночі в готелі м. Мукачева та харчування; Послуги екскурсоводів та всі екскурсійні об’єкти; Дегустації ; Відпочинок в чанах.

 

Довідки за телефоном: 068 387 01 57 Людмила Миколаївна. 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь