У Ніжині пройшов 9-й благодійний велопробіг. Фоторепортаж

 

 

 

 

28 червня до Дня Конституції України у Ніжині вже традиційно пройшов 9-й благодійний велопробіг.

Повідомляє “Нежатин

Як і минулоріч, під час заходу збирали кошти на допомогу ЗСУ, а саме, на черговий автомобіль від громади міста. У результаті вдалось виручити 11 тис. 132 грн.

Після реєстрації та благодійних внесків колона із 271 учасників рушила машрутом: площа – зупинка ТПО – площа.

На фініші учасників чекав розіграш головного призу – велосипеду, а також подарунків від спонсорів. Крім того, подяками та призами відзначили найактивніших містян у номінаціях: “найактивніша родина”, “найпатріотичніший дрес-код”, “наймолодший учасник”, “найстарший учасник” та “найдружніше тріо”.

У номінації “жага до перемоги” відзначили ніжинця, який взяв участь у велопробізі на інвалідному візку – Артема Безручко, він сьогодні, 28 червня, святкує своє день народження. Загалом на заході були присутні ще два іменинники.

До велопробігу доєднались й маленькі ніжинці, найменші учасники колоною проїхали по вулиці Гоголя, від Собору Всіх Святих до пам`ятного знаку “Герої не вмирають”.

Окрім спортивних заходів для містян приготували й культурні, сьогодні, 28 червня, о 15.00 до Дня Конституції, у сквері Лисянського пройде благодійний концерт, кошти з якого також підуть на допомогу ЗСУ.

Доєднуйтесь, разом до перемоги!

Дарина Кузнєцова

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь