За кошти від продажу колишньої лазні куплять грейдер для КП «ВУКГ»?

 

 

 

 

Ми вже писали раніше про те, що депутати ніжинської міської ради на сесії міської ради прийматимуть рішення щодо продажу з аукціону будівлі колишньої лазні, за адресою Козача, 3.

23 січня на засіданні постійної депутатської комісії з житлово-комунальних питань була озвучена пропозиція щодо реалізації коштів одержаних з продажу будівлі колишньої лазні. Звучала і орієнтовна цифра, за яку споруда має піти з аукціону – близько 3 млн. грн.

Депутат Юрій Хоменко, працівник КП «ВУКГ» звернувся до членів комісії з пропозицію: «За виручені кошти з продажу будівлі лазні можна придбати грейдер для комунального підприємства. Він місту просто необхідний. Той, що зараз працює – в аварійному стані, і літом ми його не використовуємо для дорожніх робіт. Цей грейдер вночі працює, а вдень його варять. Якщо б ми придбали новий, то з його допомогою  могли б  виконувати замовлення по роботах, які принесуть мільйони ніжинському бюджету».

Зазначимо, що вартість грейдера складає близько 3 млн. грн.

Дану пропозицію члени комісії прийняли до відома, адже питання бюджету розглядатиме бюджетна комісія. Та й колишню лазню спочатку треба продати за вигідною ціною, а вже потім говорити про те, куди підуть кошти.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь