Прейлі надало Ніжину гуманітарну допомогу

 

 

 

 

Прейлі вкотре довело свою солідарність з Україною. Дружні ділові та партнерські відносини між містами розпочалася ще за часів, коли міський голова Олександр Кодола був керівником групи міжпарламентських зв’язків з Латвійською Республікою у Верховній Раді.

З часів повномасштабного вторгнення громада міста Прейлі однією з перших почала надавати гуманітарну допомогу жителям Ніжина. На минулому тижні завершилась видача чергової гуманітарної допомоги від міста-побратима Прейлі.

До нашої громади надійшли продуктові набори: вершки, масло, консерви, сир твердий, сирки глазуровані.

Напередодні гуманітарний штаб при виконавчому комітеті Ніжинської міської ради розподілив допомогу наступним чином.

По 12 коробок кожного найменування наданої допомоги вирішили відправити на потреби Збройних Сил України.

За пропозиціями служб та відділів розподілили вищезазначені продукти харчування серед соціальних служб та закладів, для категорій громадян якими опікуються соціальні служби та заклади. Допомогу отримали: багатодітні родини, сім’ї загиблих, сім’ї зниклих безвісти, клієнти Центру соціальних служб, підопічні Терцентру, сім’ї, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Частину допомоги розподілили між медичними установами: КНП “НЦМЛ ім. М. Галицького”, КП “Ніжинською стоматологічною поліклінікою”, КНП “Ніжинською Центральною районною лікарнею».

Решту гуманітарної допомогу розподілили між КП “Школяр” та Ніжинським дитячим будинком-інтернатом.

Дякуємо громаді міста Прейлі та її керівництву за підтримку, допомогу та дружбу. Впевнені, що з такими партнерами та друзями ми точно переможемо!

Ніжинська міська рада

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь