SnookBall і не тільки – у Ніжині з’являться нові види розваг

 

 

 

 

Що може бути краще, ніж проводити свої вихідні, активно, відпочиваючи на свіжому повітрі. Робити це і взимку, і влітку дає можливість ніжинська база відпочинку «Козак» за адресою Прилуцька, 87. Прогулянки на конях, гра компанією в пейнтбол, смачний пікнік на природі в колі друзів – це все забезпечить приємне дозвілля, яке запам’ятається надовго. Але керівництво бази відпочинку не зупиняється на досягнутому і має на меті ще більш урізноманітнити відпочинок ніжинців.

Про це розповів у розмові з журналістами управляючий бази Андрій Шимко. «Свою діяльність у Ніжині ми продовжуємо більше 7 років. За цей час у нас з’явились нові ідеї, які ми хочемо втілити, аби ніжинці змогли повноцінно відпочити від буденної метушні та ґаджетів, оздоровитися і залишити на пам’ять багато щасливих моментів! Відпочинок на природі, смачна їжа, приємне обслуговування та помірні ціни допоможуть розслабитися і набратися нових сил для робочих буднів. Саме тому у співпраці з депутатом Сергієм Охоньком, не зважаючи на складний економічний розвиток в країні та, зокрема, в Ніжині, хочемо створити нові напрямки в сфері відпочинку ніжинців та гостей міста.

 Що у ваших планах зробити?

Перше, що маємо на меті – це розвиток Школи верхової їзди. Спеціально навчені коні допоможуть людям освоїти навики верхової їзди, адже всім відомо, що спілкування з цією твариною дуже гарно впливає не лише на фізичний, але й на емоційний стан людини. Дітки зможуть покататися на поні. Для них це буде справжньою радістю, адже поки у Ніжині такої практики нема. Також у нашому господарстві буде представлено декілька видів тварин, які найбільш схильні до спілкування з людьми. Деяких тваринок можна буде погладити, покормити, відчувши повний зв’язок з природою.

Однією з «родзинок» нашої бази відпочинку стане міні-кузня та міні-гончарна, де відвідувачі зможуть відчути дух старовини та нашої багатої історії. Дані ремесла допомагають доторкнутися до таїни нашої історії, відчути зв’язок з минулим та зробити своїми руками унікальний витвір мистецтва.

Задля кращого ознайомлення з народними традиціями хочемо запросити до нашої бази ніжинських учнів зі всіх шкіл. Для них це буде гарна практика, адже вивчаючи народні ремесла, діти привчаються до праці, яка потрібна суспільству і виховують в собі матеріальні та духовні цінності.

 

Продовжуватимемо проводити пейнтбольні змагання. Ця гра полюбилась і ніжинцям, і туристам. Неодноразово на території нашої бази проводились турніри та відкриті навчання з військової справи для цивільного населення, які проводили активісти. Взагалі радо йдемо на подібну співпрацю і вважаємо, що цей ви спорту в Ніжині заслуговує окремої уваги. У процесі гри, не зважаючи на вік, стать, фізичний та соціальний стан, кожен може стати героєм дивовижної пригоди, відчути смак справжньої небезпеки та дружньої підтримки.

Також активний відпочинок забезпечить зона зі смугою перешкод, де як дорослі, так і діти зможуть випробувати свої фізичні можливості.

Що вашу базу відпочинку буде відрізняти від інших в Україні?

Ми запропонуємо вид розваг, якому на даний час немає аналогів в Україні. SnookBall – більярд, де потрібно грати ногами, заганяючи м’ячі в лузи. Ця гра ще не стала популярною в нашій країні, але почнуть в неї грати саме в Ніжині. Долучитись до процесу гри буде цікаво всім віковим категоріям. Також гості нашої бази зможуть взяти участь у дегустації різних видів вже відомого бренду міста – ніжинського огірка.

Як, на Вашу думку, це вплине на розвиток Ніжина?

Зараз у Ніжині дуже мало місць для повноцінного відпочинку, адже більшість може зайняти людину на 2-3 години. Хочеться змінити цю ситуацію і запропонувати як ніжинцям так і його гостям різноманітне дозвілля, яке дасть можливість відчути унікальність, історичну та культурну особливість нашого міста. Для Ніжина, міста яке стало одним із семи чудес України – це може стати гарною візитівкою. Окрім того, це вплине на розвиток туристичної інфраструктури, що в свою чергу вплине на соціально-економічний розвиток всього міста.

Також у розмові з журналістами Андрій Шимко наголосив, що він, як громадський активіст міста Ніжина закликає до співпраці у цій справі небайдужих однодумців, які мають ідеї та перспективне бачення у втіленні спільної мети – будувати майбутнє разом.

Засновник бази відпочинку Сергій Охонько у коментарі журналістам зазначає, що позитивні зміни в місті відбуваються саме завдяки ініціативним та активним людям.

«Таким людям потрібно давати можливість розвивати свої ідеї щодо розвитку Ніжина, адже вони цим горять і прагнуть будувати краще майбутнє. У Ніжина є перспективи в сфері туризму, і це можна сказати, один з головних напрямків. Кожен з нас до цього може прикласти зусиль і ми, зі свого боку, робимо все можливе, аби Ніжин ставав комфортнішими для життя і привабливішим для туристів», – зауважив Сергій Миколайович.

 

Підготувала Марина Волинець

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь