Ніжинські водії втомились їздити «зиґзаґами»

 

 

 

 

У Ніжині почався довгоочікуваний ямковий ремонт доріг. От тільки водії потрапляють ще в більш глибокі ями. На вихідних дорожньо-ремонтна компанія почала роботи з вирізання клаптиків асфальту для подальшого їх латання по вулиці Прилуцька. От тільки латати їх не збиралась аж до середи. Нині продовжуються роботи по вулиці Шевченка. За цей час ніжинські  водії, а тим більш приїжджі потрапляли в ці вибоїни, тим самим пошкоджуючи свої автомобілі.

Гірша ситуація була вночі, коли видимість поверхні дорожнього покриття погана. Водії змушені об’їжджати ями. Та вдається це не всім транспортним засобам. Страждає від такої «оперативності» і комунальний транспорт, ремонт якого відзеркалюється на гаманцях ніжинців.

Чому ж не можна вирізати клапті асфальту і одразу латати їх, як то робиться в більшості містах? Звісно, це впливало б і на якість латання.  Цікаво яка компанія займається цим видом діяльності,

На цю статтю надихнув журналістів видання водій, місцевий житель Олександр, з яким прямували до центру міста. «Їхати нормально просто неможливо, їдеш «зиґзаґами», обминаючи куски, де зняли асфальт. І тут вже або влітаєш у цю міні-яму, або чекаєш вільної зворотної смуги. З вихідних так. Ремонту ніякого нема, а їздити незручно», – скаржиться водій.

Зазначимо, шо вже не вперше ніжинці скаржаться на процес і якість ремонту доріг. У міській раді була навіть створена робоча група, яка мала контролювати це питання. Але, чи звертає на це увагу міська влада? Складається враження, що ні. І ненароком, з’являється припущення, що ремонт доріг в більшості завжди пов’язаний з так званими «відкатами» місцевій владі. Тому і не так пильно і вимогливо контролюється ямковий ремонт. Бо ж інакше як ще такі дії можна пояснити?

Сподіваємось, дорожньо-ремонтна компанія змінить тактику роботу, зважаючи на побажання водіїв, які хочуть зекономити на ремонті автомобілів.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь