Ніжинець знову кращий на IV етапі Всеукраїнської олімпіади з фізики

 

 

 

 

Пишаємося юним ніжинцем!
Ось уже другий рік поспіль, Ігнатенко Олексій, колишній учень 10 школи м. Ніжина, а зараз учень Українського фізико-математичного ліцею Київського національного університету імені Тараса Шевченка, отримує найкращий результат на IV етапі Всеукраїнської олімпіади з фізики. Про це на сторінці у Фейсбук пише Світлана Сліпак.

Ще з дитинства Олексій цікавився точними та природничими науками. Багато читав, обчислював, досліджував, експериментував. Брав участь та перемагав у численних конкурсах різних рівнів. Починаючи з 7 класу ставав призером IV рівня Всеукраїнських олімпіад з математики та фізики. Також він займався музикою та був переможцем обласної олімпіади з сольфеджіо. У Ніжині Олексій був нагороджений на конкурсах “Людина року” та “Талант року”. Як призер олімпіад з математики відвідував математичний табір “Контора Пі”, де крім математики учні займалися творчістю, спортом, зустрічалися з цікавими та успішними людьми.
Ставши учнем УФМЛ КНУ ім. Тараса Шевченка, продовжує поглиблювати свої знання з точних наук, бере участь у численних конкурсах та змаганнях з математики, інформатики та фізики.

Бажаємо подальших успіхів та досягнень високих вершин!

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь